Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

H προδοσία της αριστεράς συνεχίζεται

H προδοσία της αριστεράς συνεχίζεται, την κρίσιμη στιγμή για την Ελληνική Μακεδονία οι συμμορία της αριστεράς συνεχίζει το έργο της με τις ανθελληνικές της πράξεις στην ιστοσελίδα τους όπου η δήθεν οικολόγοι της αριστεράς παρουσιάζουν τις θέσεις

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Κ.Κ.Ε ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ


1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !














2. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ !






3. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !

Αυτοί που ομιλούν αόριστα για δήθεν ιμπεριαλισμό είναι θερμοί υποστηρικτές του ιμπεριαλισμού διότι η μετανάστευση συμφέρει τον ιμπεριαλισμό για πολλούς λόγους δείτε παρακάτω γιατί συμφέρει η μετανάστευση των ιμπεριαλισμό.


1. Περισσότεροι Μετανάστες = Χαμηλότερα εισοδήματα, Μεγαλύτερη επιλογή, Μεγαλύτερη εκμετάλλευση

2. Περισσότερη Μετανάστες = Περισσότεροι ψηφοφόροι που δεν ψηφίζουν με το κριτήριο το τι συμφέρει την Ελλάδα αλλά το τι συμφέρει τους ίδιους.

3. Περισσότεροι μετανάστες = Περισσότερα εγκλήματα , Περισσότερες ασθένειες, Περισσότερα προβλήματα. ( τα ζούμε καθημερινά )

4. Περισσότεροι μετανάστες = Περισσότεροι πελάτες των τραπεζών και πολυεθνικών καταστημάτων.

5. Περισσότερη Μετανάστες = Περισσότερη διακίνηση ναρκωτικών , Περισσότερα θύματα ( πόσοι ήταν οι ναρκομανείς στην χώρα μας από το 1974 έως 1991 και πόσοι είναι από το 1991 έως σήμερα ; Πολλαπλάσιοι και είναι γνωστό πώς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους λαθρομετανάστες )

1. Αριστερά θέλει τον κόσμο φτωχό και αγράμματο γιατί μόνο οι φτωχοί και αγράμματοι την ψηφίζουν .

2. Αριστερά δεν θέλει το συμφέρον της Ελλάδος, αλλά των Ρώσων αυτό μας το έχει αποδείξει περίτρανα εδώ και δεκαετίες.

3. Αριστερά θέλει εγκλήματα και ασθένειες για να κατηγορεί στην συνέχεια , διαφορετικά δεν έχει άλλες προτάσεις μόνο ξέρει να κατηγορεί.

4. Αριστερά θέλει τον Ιμπεριαλισμό, διότι θεατρικά την κατηγορεί και μέχρι τώρα δεν μας έχει να αναφέρει ούτε ένα όνομα ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ! Στην πραγματικότητα δεν μας έχει αποκαλύψει που βρίσκει τα εκατομμύρια ευρώ στις διαφημίσεις και προπαγάνδα ; Τα παίρνει από τράπεζες, τα παίρνει από πολυεθνικές !

5. Αριστερά θέλει τα ναρκωτικά διότι δεν έχει κάνει ούτε μια πρόταση σοβαρή κατά των ναρκωτικών. Υποστηρίζει τους κουκουλοφόρους και αυτοαποκαλούμενους Αναρχικούς που ρίχνουν μολότοφ υπό την επήρεια των ναρκωτικών.

Και όταν μιλάμε για αριστερά, μιλάμε για Κ.Κ.Ε. και ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: