Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Καμαρώστε την εξαιρετική ομάδα βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΥ


Έλληνες και Λαθρομετανάστες καμαρώστε την εξαιρετική ομάδα βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του Αλέκου Αλαβάνου που αναλαμβάνουν το έργο της προόδου και της ανάπτυξης της χώρας. Στην συνέντευξη τύπου ο Αρχηγός της εξαιρετικής ομάδας των 14 βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου όπως θα δείτε και στην φωτογραφία είναι στην πρώτη θέση μάχης δήλωσε τα παρακάτω για το λαθρομεταναστευτικο

Δήλωση του Αλαβάνου: Θα αγωνιστούμε, θα πολεμήσουμε για την πρόοδο και την ευημερία των μεταναστών, υποσχόμαστε πώς θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην μείωση των Ελλήνων στην Ελλάδα και αύξηση των μεταναστών στην Ελλάδα, είναι δέσμευση μας και ο μόνος τρόπος να μην υποφέρουν οι Έλληνες από ανεργία, από φτώχια, μιζέρια να φέρουμε στην χώρα νέους μετανάστες για να έχουν οι Έλληνες παρέα, και δεύτερον να αφανίσουμε τους Έλληνες γιατί είναι ο μόνος ανώδυνος τρόπος να μην υποφέρουν !

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Είπε ή εννοούσε τέτοια πράγματα ο λαϊκιστής Αρχιμανδρίτης Αλαβάνος; Δεν το πιστεύω!!!

Δεν ανέφερε τίποτα o Αρχιμανδρίτης Αλαβάνος για τους Αναρχοκαλόγερους; Εννοω αυτούς που έκαψαν βιβλία για την Ελληνική θρησκεία και κοσμοθέαση στην πρόσφατη έκθεση βιβλίου.

epanellinismos είπε...

Εννοείς αν έχει πει ή αν έχει εννοήσει. Σίγουρα απ όσα λέει ο Αρχιεπίσκοπος του σκότους πολλή περισσότερα εννοεί και πολύ χειρότερα.

epanellinismos είπε...

Εννοείς αν έχει πει ή αν έχει εννοήσει. Σίγουρα απ όσα λέει ο Αρχιεπίσκοπος του σκότους πολλή περισσότερα εννοεί και πολύ χειρότερα.