Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΣ !


Για άλλη μια φορά μας έδειξαν το πραγματικό τους το πρόσωπο το παπαδαριό της εκκλησίας της «αγάπης» και της απάτης του Χριστού,.

Δεν πρόλαβε ακόμα να διαδοθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος κινδυνεύει από το καρκίνο όπως το χαρακτήρισε ο Μητροπολίτη της Ζακύνθου με ασθένεια μη ιάσιμη, ο εν λόγω Μητροπολίτης δεν παρέλειψε να δηλώσει και την υποψηφιότητα του θυμίζοντας μας ένα πολιτικό κόμμα.

Ο εν λόγω μητροπολίτης Ζακύνθου είναι γνωστός για τις ανταρσίες τους αλλά δεν είναι μόνο αυτός καθώς τα όσα είπε είναι και τα όσα συζητάνε μεταξύ τους.

Αχ καημένε Χριστόδουλε που να ήξερες πώς οι άνθρωποι που ήταν τόσο καιρό γύρο σου και παρίσταναν τον αδερφό τώρα περιμένουν πώς και πώς να πας αδιάβαστος για να πάρουν το στέμμα της Αρχιεπισκοπής.

Θύματα Λαέ και εσείς περιμένετε απ΄αυτά τα καθίκια της Ιουδο Χριστιανικής εκκλησίας να σε συμπαρασταθούν την δύσκολή σου ώρα ε ; Καλά δεν βλέπεις πώς περιμένουν τον θάνατο του συναδέρφου τους για να κυβερνήσουν , καημένε λαέ δεν ξέρεις πώς θα γίνεις σαλάμι στο βωμό του Ιουδο Χριστιανισμού.

Σκέψου λογικά αυτή είναι Εβραίοι και είναι αδίστακτοι !

Είναι Ιουδο Χριστιανοί και είναι Ανελέητοι !

Όσο τους βλέπεις καλούς τόσο κακοί είναι !

Επιτέλους πες τους ένα μεγάλο ΌΧΙ ! ΟΥ !

Ζει ο ΔΙΑΣ, Ζει ο ΖΕΥΣ, Επιτέλους ας επιστρέψουμε στους ΘΕΟΥΣ μας !

Ας απορρίψουμε τους απατεώνες Ιουδο Χριστιανούς, που ρήμαξαν χλεύασαν και χλευάζουν, κατέστρεψαν, σκότωσαν και κατάσφαξαν εκατομμύρια των Ελλήνων, τον λαό μας, τους φιλοσόφους μας, τους γενναίους μας ! Για να επιβάλλουν με βία την ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΗ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και να ισοπεδώσουν τον πολιτισμό μας, τις βιβλιοθήκες μας, τους ναούς μας, την ιστορία μας και την Αγία Πατρίδα μας την ΕΛΛΑΣ !

Επιτέλους ας επιστρέψουμε στους ΘΕΟΥΣ που πίστευαν οι πρόγονοι μας, Λεωνίδας Λακεδαίμων, Ο Μέγας Αλέξανδρος, Ο Αριστοτέλης, Ο Σωκράτης, Ο Αρχιμήδης και χιλιάδες άλλοι Έλληνες φωτοδότες του πλανήτη !

ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: