Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Μαθιου Νίμιτς ένα ακόμα ΕΒΡΑΙΟΣκυλο !

Ποιός είναι ο Μάθιου Νίμιτς ; ΕΒΡΑΙΟΣκυλο !
Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούν οι κύριοι Γεώργιος Παπανδρέου , Αλαβάνος, Παπαρήγα με το περιβόητο βιβλίο ιστορίας της 6ης Δημοτικού που αποσύρθηκε ; Του ΣΟΡΟΣ ! Ποιος είναι ο ΣΟΡΟΣ ; Ένα άλλο ΕΒΡΑΙΟσκυλο !


Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν τόσο σφαγέας που ακόμα 2300 χρόνια μετά τον θάνατό του σε περιοχές που έχουν ισοπεδώσει οι Αμερικάνοι, όπως το Αφγανιστάν και το Πακιστάν λατρεύεται ως Θεός.

Αν ο κ. Νίμιτς θέλει σφαγείς της ιστορίας, ας μας πει, ποιος άλλος λαός έχει εξαφανίσει από προσώπου γης μια ολόκληρη φυλή όπως συνέβη με τους ερυθρόδερμους στην χώρα του.

«Δεν διέδωσε την δημοκρατία και έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους ο Μέγας Αλέξανδρος» δήλωσε ο Μάθιου Νίμιτς, μεσολαβητής του ΟΗΕ για το όνομα των Σκοπίων

1 σχόλιο:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Ε οχι και εβραιοσκυλο ... Πολυ αξια τον εδωσες σαν σκυλο ... εβραιοσκουλικο μαλιστα , εβραιοπαρασιτο μαλιστα !!! Το γαμωτο σ΄ολη την ιστορια μ΄αυτον τον μα...κα ειναι οτι εχει ομοϊδεατες στην χωρα μας και μαλιστα αυτους που ειναι στο τιμονι της . Εμεις μια φορα εχουμε χρεος να τα λεμε και να τα διαδιδουμε με καθε τροπο , με καθε μεσο .

(http://originalmakedon.blogspot.com)