Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Μάθετε την αλήθεια για τους λύκους με προβιά αρνιού που κυβερνούν την Ελλάδα

Αξιότιμε Έλληνα Αξιότιμη Ελληνίδα

Το μήνυμα που ακολουθεί είναι για σένα, για το μέλλον σου για το μέλλον της παρτίδας μας και του λαού μας !

Θέλω να το διαβάσεις με προσοχή σκεπτόμενος και σκεπτόμενη ως νοήμον άνθρωπος θέλω να αποφασίσεις για το μέλλον σου και για το μέλλον των παιδιών σου !

Ο σκοπός αυτού του μηνύματος είναι να σε ξυπνήσει και να σε κάνει άνθρωπο που σκέφτεται και αποφασίζει και όχι απλά αφήνει στην τύχη του σε άλλους, άγνωστους που εμφανίζονται ως σωτήρες.

Ο λόγος για την πορεία της πατρίδας μας από το 1974 μέχρι σήμερα, 33 χρόνια μετά από την χούντα τι άλλαξε στην ζωή μας, με αυτούς που εμφανίστηκαν ως σωτήρες της πατρίδας μας ;

Ποια είναι η πορεία της ίδιας της ζωής μας, και ποια είναι η πορεία στο σύνολο της πατρίδας μας Ελλάδος ;

Γίναμε πλουσιότερη με την διακυβέρνηση της χώρας μας από το ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κ.λπ από τον Καραμανλή μεγάλο – Καραμανλή μικρό, και από τον Παπανδρέου μεγάλο – Παπανδρέου μικρό κ.λπ ή γίναμε φτωχότεροι ;

Το μήνυμα αυτό δεν έχει σκοπό να υποστηρίξει κανένα κόμμα έχει σκοπό μόνο να ξυπνήσει απλούς Έλληνες και Ελληνίδες !

Διάβασε το μέχρι το τέλος, είναι η υποχρέωση του κάθε Έλληνα να βοηθήσει στην επίγνωση του άλλου, όσο ποιο ενημερωμένοι τόσο ποιο ενωμένοι θα ήμαστε ως λαός και ως χώρα !

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που εξελέγη από αξιωματικούς του στρατού να είναι αρχηγός επαναστάσεως 1967, έλαβε εθνικό δημόσιο χρέος 400 εκατομμύρια δολάρια 1967 από τον Γεώργιο Παπανδρέου, και όταν έπεσε η στρατιωτική κυβέρνηση παρέδωσε 700 εκατομμύρια δολάρια χρέος μετά από 7 χρόνια χούντας, δηλαδή το 1974 όποτε και ήρθαν στην εξουσία η δημοκρατία και τα κόμματα.

Από 400 εκατομμύρια δολάρια δημόσιο χρέος που είχε λάβει η χούντα παρέδωσε 700 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή κατά 300 εκατομμύρια περισσότερα λόγω ότι είχε αγοράσει τότε για της ανάγκες του στρατού 42 αεροπλάνα Phantom και 4 Υποβρύχια.

Το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλαβε το δημόσιο χρέος από την χούντα των 700 εκατομμυρίων δολαρίων και το έφτασε το 1980 στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 12 φορές περισσότερα !

Το 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ( ΠΑΣΟΚ ) πήρε τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ( ΝΔ) και τα έφτασε στα 28 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 1988 δηλαδή 40 φορές πάνω από την χούντα.

Στην συνέχεια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ( πάλι με τον Ανδρέα Παπανδρέου και και τον Σημίτη) και της ΝΔ ( με τον Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή ) από το 1988 μέχρι σήμερα 2007 έφτασαν το δημόσιο χρέος στα 236 δισεκατομμύρια ευρώ) δηλαδή 337 φορές παραπάνω από ότι είχαν λάβει από την χούντα.


Αξιότιμοι Έλληνες και Ελληνίδες η κρίση και τα συμπεράσματα είναι δικά σας !

Ποιος είναι η πραγματική χούντα ;

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ή αυτοαποκαλούμενοι ψευτοδημοκράτες οικογενειών Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή, που δεν έκαναν ούτε ένα έργο στην Ελλάδα μέχρι το 1990 !

Πού πήγαν αυτά τα δισεκατομμύρια ;

Μερικοί μάλιστα της δεκαετίας του 1980 λένε πώς πέρασαν χρυσά χρόνια με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου, ξεχνούν όμως ότι τότε αυτοί χρωστούσαν μόλις 700 εκατομμύρια δολάρια, ο πληθυσμός της Ελλάδος ήταν τότε μόλις 8.500.000 κάτοικοι αυτό σημαίνει ότι 700.000.000. δολάρια / 8.500.000 πληθυσμό = 82 δολάρια

Δηλαδή ο κάθε Έλληνας το 1974 χρωστούσε 82 δολάρια !

Σήμερα που το δημόσιο χρέος της Ελλάδος έφτασε στα 236.000.000.000. Ευρώ / 11.000.000 πληθυσμός = 21.454 Ευρώ

Σήμερα ο κάθε Έλληνας χρωστάει 21.454 Ευρώ η διαφορετικά ( 28.000 δολάρια )

Πείτε σε όλους εκείνους που καμαρώνουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει πώς ενώ χρωστούσαν κατά την διάρκεια της χούντας μόλις 82 δολάρια ο καθένας, άφησαν στα παιδιά τους χρέος πάνω από 21.454 ευρώ σήμερα.

Μπράβο σας πρόβατα να δοξάζετε και άλλο τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή !

Γιατί μόνο τα πρόβατα ήρεμα ακολουθούν την σφαγή τους αλλά το ίδιο συμβουλεύουν και στις προβατίνες τους !

Έτσι λοιπόν πρόβατα λαέ, σας κυβερνούσαν Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής Ο Μητσοτάκης και λοιποί, έτσι και τα παιδιά, τα εγγόνια, και τα δισεγγόνια τους θα κυβερνάνε τα δικά σας

Όσο είμαστε πρόβατα είμαστε άξιοι για ότι παθαίνουμε !

Λυπήθηκε κανείς από σας το πρόβατο που έσφαξε η το σούβλισε ;
Έτσι δεν θα λυπάται κανείς τον δικό σας πόνο, δάκρυα, κραυγή, ιδρώτα, όσο είστε πρόβατα


Αξιότιμε Έλληνα, Αξιότιμη Ελληνίδα

Εσύ που πολέμησες την χούντα τι κατάφερες ;

Μήπως έφερες μια άλλη χούντα χειρότερη, πανούργα, αλαζονική γεμάτη από ψεύδη και απάτες εις βάρος σου ;

Σκέψου λίγο πριν αποφασίσεις να ξαναψηφίσεις σε όλους αυτούς του συνωμότες αριστερούς και δεξιούς που το μόνο σκοπό έχουν να ψεύδονται και να σε εξαπατούν !

Όλοι εκείνοι αριστεροί και δεξιοί είναι ίδιοι και ιδού η απόδειξη !

Το 1997 είχε ψηφιστεί στην βουλή το προκλητικό θέμα σχετικά με τα αναδρομικά των Βουλευτών.

Ενώ η οικονομία της χώρας έδειχνε αδυναμίες να καλύψει με τα ελάχιστα χρήματα, επιδοτώντας τις πολύτεκνες οικογένειες που ήταν κάτω από το όριο της φτώχιας, αποφάσισε να ανταμείψει τον κάθε βουλευτή με 25 εκατομμύρια δραχμές ( 125 χιλιάδες δολάρια ) δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ έλαβαν οι 300 Βουλευτές, σύνολο 75 δισεκατομμύρια δραχμές ( 375 εκατομμύρια δολάρια )

Η απόφαση επιστροφής στους βουλευτές αναδρομικών ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα με 100% ΝΑΙ και 0% ΟΧΙ !

Δηλαδή μέχρι και οι κομμουνιστές και ο συνασπισμός που μιλούν για δήθεν ισότητα και υπέρ των εργαζομένων και φτωχών, ψήφισαν όλοι 100% υπέρ στο να δοθούν τα χρήματα στους ίδιου - βουλευτές και όχι στους πολύτεκνους και άλλες ανάγκες του Ελληνικού Λαού.

Συμπεράσματα δικά σας !

Από το 1990 μέχρι και σήμερα όλα τα έργα στην Ελλάδα γίνονται με δανικά χρήματα που η χώρα θα τα αποπληρώνει για τα επόμενα 20 με 25 χρόνια.

Το Μετρό Αθηνών,
Το Μετρό Θεσσαλονίκης,
Η Αττική οδός,
Η Εγνατία οδός,
Η γέφυρα Ρίου Αντίρριου,
Η υποθαλάσσια Θεσσαλονίκης,
Το Αεροδρόμιο Σπάτων,
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κ.λπ

Συνέχισε να ψηφίζεις ………………. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κ.λπ !

Ο σκοπός αυτού του μηνύματος δεν είναι να προωθήσει η να διαφημίσει κάποιο πολιτικό κόμμα, αλλά να σε κάνει να σκεφτείς λίγο, Αξιότιμε Έλληνα Αξιότιμη Ελληνίδα !

Να σκεφτούμε λίγο με την λογική μας και να μην κάνουμε το ίδιο που έκαναν οι πατέρες μας από αφέλεια πιστεύοντας στους λύκους με προβιά αρνιού !

Μέχρι το 1999 οι κάθε Ελληνική οικογένεια διέθετε στην τράπεζα από 20 με 30 εκατομμύρια δραχμές δηλαδή ( περίπου 150 χιλιάδες δολάρια ) σε όλες τις τράπεζες οι καταθέσεις όλων των Ελλήνων ξεπερνούσαν το ποσό των 80 τρισεκατομμυρίων δραχμών δηλαδή ( 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων )

Δηλαδή ο κάθε Έλληνας είχε αποταμιευμένο κεφάλαιο 400.000.000.000. δολάρια / 10.500.000 πληθυσμός = 38.095 δολάρια

Μετά από την μαφιόζικη απάτη του Σημίτη του ΠΑΣΟΚ με το χρηματιστήριο, εξαφάνισαν όλες τις οικονομίες των 40 και πλέων ετών των 1,5 εκατομμυρίων Ελλήνων.

Σήμερα το 2007 Οι Έλληνες όχι μόνον έχασαν όλες τους τις περιουσίες των 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων αλλά και χρωστούν στις τράπεζες από δάνεια και πιστωτικές κάρτες το αστρονομικό ποσό των 78 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η μαφιόζικη λεηλασία του Ελληνικού Λαού από τους εγκληματίες του ΠΑΣΟΚ στο χρηματιστήριο οδήγησε χιλιάδες οικογένειες σε πτώχευση, αυτοκτονίες, διαζύγια, διακοπή σπουδών των παιδιών τους, κλείσιμο των επιχειρήσεων, αύξηση της ανεργίας, αύξηση της υπογεννητικότητας, αβέβαιο μέλλον για την Ελλάδα μας !

Η υπόσχεση της ΝΔ να δικαιώσει τους αδικημένους Έλληνες που λεηλατήθηκαν από το χρηματιστήριο ήρθε με την παραγραφή των εγκλημάτων στο χρηματιστήριο μετά την 5ετία και την δικαίωση των λιστών και για άλλη μια κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών !

Αξιότιμε Έλληνα Αξιότιμη Ελληνίδα

Εσύ που πιστεύεις στις αρχές και αξίες της δημοκρατίας σκέψου μόνο πώς η το 1974 όταν παρέδωσε ο Παπαδόπουλος την εξουσία χρωστούσες μόλις 82 δολάρια ως δικό σου μερίδιο στο Δημόσιο χρέος καθώς δεν υπήρχε τότε δανεισμός νοικοκυριών .

Σήμερα μετά από 33 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους ψευτοδημοκράτες ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και άλλους συμμετέχοντες ) η Ελλάδα μας έχει δημόσιο χρέος 236 δισεκατομμύρια Ευρώ + το χρέος των Νοικοκυριών 78 δισεκατομμύρια ευρώ, και στο σύνολο = 314 δισεκατομμύρια ευρώ

Ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που γεννιόντουσαν το 1973 όταν κυβερνούσε η χούντα χρωστούσαν μόλις 82 δολάρια !

Ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που γεννιέται σήμερα το 2007 χρωστάει 29 χιλιάδες ευρώ ή διαφορετικά ( περίπου 38 χιλιάδες δολάρια ) και το χρέος αυτό να αυξάνεται κάθε χρόνο !

Σχεδόν ανύπαρκτη ανεργία το 1973 δηλαδή τα χρόνια που κυβερνούσε ο Παπαδόπουλος

Και σήμερα το 2007 η ανεργία ξεπερνά το 20% του πληθυσμού.

Έλληνες και Ελληνίδες σε ποιόν τομέα καλυτέρεψε η ζωή μας τα 33 χρόνια διακυβέρνησης από τους ψευτοδημοκράτες αριστερούς και δεξιούς ;

Μήπως τα 3.000.000 λαθρομεταναστών που μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν ;

Πρόσφατα 19.08.2007 έγιναν ολόκληρες ταραχές από κατευθυνόμενους αναρχοφασίστες για τον θάνατο του Νιγηριανού μικροπωλητή, σίγουρα ως πολιτισμένοι άνθρωποι καταδικάζουμε την οποιαδήποτε βία !

Ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς για τους απροστάτευτους Έλληνες πολίτες που πλήρωσαν χιλιάδες φορές με τις περιουσίες και με την ζωή τους για τις εγκληματικές πράξεις των κακοποιών λαθρομεταναστών, των εγκληματιών που σκότωσαν τους αθώους Έλληνες πολίτες, λήστεψαν, κακοποίησαν, βίασαν !

Σίγουρα δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες εγκληματίες !

Αλλά είδατε ποτέ κανέναν αν υπερασπίζεται τους Έλληνες ;

Είδατε ποτέ κανέναν αναρχοφασίστα και διαδηλώνει υπέρ κάποιου Έλληνα που έπεσε θύμα λαθρομετανάστη ;

Είδατε κανέναν αριστερό από το συνασπισμό η το ΚΚΕ να το καταγγείλει έστω μια φορά κάποιον λαθρομετανάστη για το έγκλημα του ;

Είδατε κανέναν λαθρομετανάστη να τιμωρείται παραδειγματικά ; ή μήπως είδατε την επόμενη ημέρα να είναι ελεύθερος για νέο έγκλημα ;

Είδατε ποτέ τα τηλεοπτικά κανάλια να μεταδίδουν ξανά και ξανά το έγκλημα του λαθρομετανάστη όπως το κάνουν όταν πρόκειται για Έλληνα πολίτη η κάποιον αστυνομικό.

Θυμάστε όλοι για το γεγονός του βιασμού της 16άχρονης Βουλγάρας μαθήτριας στην Εύβοια τον Οκτώβριο του 2006, θυμάστε όλοι πως τα κανάλια έπαιζαν νυχτημερών για αυτό το θέμα.

Μετά από τον βιασμό της 16άχρονης Βουλγάρας στην Εύβοια ακολούθησαν

Πάνω από 30 βιασμοί Ελληνίδων στην Αττική, στην Κρήτη και στην υπόλοιποι Ελλάδα από Αλβανούς και Πακιστανούς ακούσατε τίποτα γι’ αυτές ;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έστειλε τον διευθυντή του ιδιαιτέρου του γραφείου να επισκεφθεί τη Βουλγάρα μαθήτρια,
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δέχτηκε τη μητέρα της ερωτομανούς Βουλγάρας

Η υπουργός παιδείας κα. Γιαννάκου επισκέφτηκε την Βουλγάρα μαθήτρια.

Επισκέφτηκε κανένας από αυτούς τους υποκριτές τις πληγωμένες Ελληνίδες , τα θύματα των κακών εγκληματιών λαθρομεταναστών ;

( Δήθεν αυτοαποκαλούμενοι αντεξουσιατές που μόνο ξέρουν να καταστρέφουν τις περιουσίες – αυτοκίνητα και καταστήματα των αθώων Ελλήνων πωλητών, και ουδέποτε βλάψαν την περιουσία κάποιου βουλευτή η κάποιου της εξουσίας ! )

Ζούμε την τραγωδία με τις πυρκαγιές και τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 50 !

Είναι πρώτη φορά που γίνονται πυρκαγιές ;

Εδώ και δεκαετίες τι έχουν κάνει οι κυβερνήσεις για να προστατέψουν την χώρα και τον εθνικό πλούτο της ;

Πιάσανε ποτέ κανέναν εμπρηστή ;

Άκουσον Άκουσον έπιασαν μια 67άχρονια για εμπρησμό 175 εμπρησμοί πώς γίνανε από 175 γιαγιάδες ;

Μήπως καλύπτουν τους πραγματικούς εγκληματίες και απλά τα ρίχνουν σε μια γιαγιά για να μας πείσουν ότι έκαναν την αποκάλυψη του αιώνα ;

Δηλαδή μέχρι τώρα χιλιάδες εστίες φωτιάς γίνανε από ποιόν, ποιους ;

Μήπως αυτοί οι κατευθυνόμενοι μια χούφτα αναρχοφασίστες που καταστρέφουν το χειμώνα ανενόχλητοι, τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των αθώων πολιτών, και το καλοκαίρι πιάνουν δουλειά ως εμπρηστές των δασών, του εθνικό πλούτο της Πατρίδας μας ;

Αναρωτηθείτε ως λογικοί άνθρωποι και βγάλτε συμπεράσματα !

Η Ελλάδα διαθέτει πάνω από 200 στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροπλάνα που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν έργο με σκοπό την κατάσβεση του πυρός, με τον έναν η με τον άλλον τρόπο.

Γιατί και ποιος απαγορεύει στον στρατό να συμμετέχει στην κατάσβεση του δασικού μας πλούτου ;

Μήπως η συνδυασμένοι συνέργεια των κυβερνόντων την τελευταία στιγμή το ολοφάνερο θέμα των εμπρησμών στην προσπάθεια να αποκρύψουν τους ενόχους που πιθανότατα να συνδέονται άμεσα η έμμεσα με τα δικά τους τα συμφέροντα, προσπαθούν να τα ρίξουν στις γιαγιάδες, στους εργαζόμενους κ.λπ

Μήπως απλά αμφισβητούν την νοημοσύνη μας λέγοντας τα τέρατα ότι δήθεν οι εργάτες των οικοδομών λόγω οξυγονοκόλλησης από αμέλεια κάψανε τα δάση.

Κύριοι ιθύνοντες που υπερασπίζεστε με κάθε τρόπο τους πραγματικούς ενόχους πείτε μας παρακαλώ.

Οι εργάτες έκαναν την οξυγονοκόλληση μέσα στα δάση ;

Τόσα χρόνια γίνονται οξυγονοκολλήσεις σε όλη την Ελλάδα, και ξαφνικά 200 και πλέον εστίες φωτιάς προκλήθηκαν από 200 ομαδικές οξυγονοκολλήσεις. Και γριούλες ;

Γιατί τα μέσα ενημέρωσης – οι δημοσιογράφοι δεν προστατεύουν την λογική σκέψη, θέτοντας απλές ερωτήσεις σε όσους προσπαθούν ρίχνοντας τις ευθύνες σε γιαγιάδες και εργάτες να κουκουλώσουν το θέμα της πύρινης καταστροφής της Ελλάδος.

Αντιλαμβάνομαι πώς τα παραλιακά δάση καίγονται από εμπρηστές με σκοπό τα οικόπεδα, γιατί όμως τα δάση στην Πελοπόννησο και στις περιοχές που δεν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα και ακριβά οικόπεδα, το περίεργο είναι όμως ότι είναι κοντά στους τόπους που είναι γεμάτα από Αρχαία.

Μήπως το έργο του Κ. Μητσοτάκη και Κ. Σημίτη (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) οι οποίοι σκόπιμα και με πρόσχημα τα μεγάλα έργα καταστρέψανε ότι απέμεινε από τα Αρχαία Ελληνικά, πόλεις, κτίρια, κοιμητήρια κ.λπ, σήμερα το συνεχίζουν με πυρκαγιές ;

Προώθησε αυτό το μήνυμα σε κάποιον γνωστό ή φίλο σου, διέδωσε την φωνή της αλήθειας, καταχώρησε στο blog σου αν έχεις ή διαφορετικά στείλε τουλάχιστον σε 33 ανθρώπους.

Αυτό που περιμένεις τώρα ανυπόμονα και επιθυμείς να γίνει, θα γίνει αν στείλεις αυτό το μήνυμα σε 33 ανθρώπους, αν αγνοήσεις αυτό το μήνυμα δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ η επιθυμία σου !

Ήδη μας έγραψαν πολύ από αυτούς που έστειλαν 33 e_mails και έγινε πραγματικότητα η επιθυμία τους, περιμένουμε μόλις στείλεις και εσύ σε 33 ανθρώπους αυτό το μήνυμα, να μας ειδοποιήσεις πώς και η δική σου επιθυμία έγινε πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: