Σάββατο 11 Αυγούστου 2007

Ένας σχολιασμός του Απάνθρωπου Ελισσαίου από τον κύριο Καλόπουλο


ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ

***3, επιπροσθέτως με λύπη σας λέω ότι σας εκλείπει σαφώς και η αλήθεια περί του Θείου Οντως. Διότι το Θειο Ον δεν το βρίσκουμε στην Χίο περιπατώντας στα ακρογιάλια ψάχνοτας για λογικά σφάλματα στην ανθρώπινη αναζήτηση για ανακούφιση...


Απάντηση στον Ανώνυμο Χριστιανό !


Πολύ καλά το θειο Ον δεν το βρίσκουμε στις ακρογιαλιές τις Χίου. Στις σελίδες της ʼγιας Γραφής όμως; Να λοιπόν μια βιβλική ιστορία άξια του βιβλικού θεού, που μου περιγράφεις ως αξιοσέβαστου: «και ανέβαινε εκείθεν εις Βαιθήλ ο προφήτης Ελισσαιέ (μεγάλος και τρανός βιβλικός προφήτης) και ενώ αυτός ανέβαινε εν τη οδώ εξήλθον εκ της πόλεως παιδιά μικρά (Ο΄ παιδάρια - μικρά παιδάκια δηλαδή) και ενέπαιζον αυτόν και έλεγον προς αυτόν. Ανέβαινε φαλακρέ ανέβαινε φαλακρέ, ο δε εστράφη εις τα οπίσω και ιδων αυτά, κατηράσθη αυτά εις το όνομα του Κυρίου (μέσα και ο Κύριος δηλαδή... και η αδιανόητη συνέχεια) Και εξήλθον εκ του δάσους δύο άρκτοι και διεσπάραξαν εξ αυτών τεσσαράκοντα δύο παιδιά» Μασ. Β΄ Βασιλ. Β΄23,24 !!!

Τώρα πείτε μου, εγώ τι να γράψω... για το φαλακρό αυτό δίποδο τέρας που την τριχόπτωσή του την πλήρωσαν με τη ζωή τους σαράντα δύο παιδάκια;! Μα είναι δυνατόν..! Μα είναι ποτέ δυνατόν..!

Τι πρέπει να σκεφτούμε για τον απερίγραπτο αυτόν προφήτη, που μπροστά στα 'άγια' μάτια του, οι αρκούδες κατασπάραζαν τα 42 κοκκαλωμένα απ’ τον φόβο τους αθώα παιδάκια και αυτός... ο αθεόφοβος, ο γαϊδουρόψυχος προφήτης... όλη αυτήν την ώρα, (γιατί ακόμα και κάτω από ιδανικές για τις αρκούδες συνθήκες το ξεκοίλιασμα τόσων παιδιών θα πήρε κάμποση ώρα) δεν συγκινήθηκε (ο βλαμμένος, ο αναίσθητος, ο ψυχασθενής) να παρακαλέσει τον παιδοκτόνο θεό του, να περιορίσει το πικρότατο αυτό αντίτιμο της προσβεβλημένης... φαλάκρας του!

Είναι αυτός άγιος άνθρωπος του θεού; ή φορέας της εγωϊστικότερης και δολοφονικότερης φιλαρέσκειας όλων των εποχών; Τελικά... μιλάμε για την πιο ακριβοπληρωμένη φαλάκρα σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία! Μάλιστα με την άνετη, άμεση σύμπραξη του βιβλικού θεού! Η ιερότερη φαλάκρα όλων των εποχών στοίχισε 42 παιδικές ζωούλες. Ε...! μήπως κάπου... το παρατραβάτε...

Ε, όχι! Φτάνει πια. Είναι ασήκωτη στο σύνολό της όλη αυτή η βιβλική αθλιότητα. Δεν πρέπει κάπου να υπάρχει ένα όριο και στην ευπιστία; Έτσι λοιπόν... απ’ αυτό το τόσο 'ιερό' βιβλίο θέλετε να διδάξουμε τα 10-χρονα παιδιά μας; Προσωπικά μπορείτε να υπερασπίζεστε το δικαίωμά σας να κυλιέστε σ’ αυτές τις αθλιότητες, αλλά είναι ντροπή να τις προσφέρετε σε μικρά παιδάκια με τόση επισημότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: